Wat we doen

Home » Wat we doen

middle_section_bg

Content en inbound marketing

Van bloggen, e-books maken, SEO (zoekwoordenonderzoek) en het opstellen van een contentstrategie tot een complete inbound marketing strategie inclusief marketing automation. Wij regelen het voor je.

Alles met als doel het imago van je organisatie te versterken, meer klanten te vinden of meer te verdienen aan bestaande klanten. We gaan ook graag op zoek naar de samenwerking tussen marketing en sales, om de kwaliteit van de content nog beter te maken. Dat noemen we Smarketing.

We werken samen met marketeers, designers, SEO-specialisten en copywriters. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn allemaal enthousiast, ervaren, specialist in hun vakgebied én ondernemer. Content Rocks zorgt voor de content en de contentstrategie en zorgt ervoor dat de juiste specialisten bij het project worden getrokken. Voor jou als klant betekent dat altijd dat je één aanspreekpunt hebt, maar niet betaalt voor allerlei diensten en overhead waar je niets aan hebt.

elijah-o-donnell-760367-unsplash

Content

Iedere dag werken wij met veel plezier aan content voor de B2B markt. We schrijven bijvoorbeeld graag over IT, security, mobiele telefonie en nieuwe technologie. Van blog tot whitepaper en van nieuwsbrief, voor elke boodschap vinden we het juiste middel. Video of foto's nodig? Ook dat regelen we voor je.

fancycrave-530802-unsplash

Inbound (s)marketing

Leuk, al die content, maar hoe weet je nu of dat wat jij maakt ook aansluit bij je doelgroep? En hoe zorg je ervoor dat je de content via de juiste kanalen onder de aandacht brengt? Wij helpen je met al deze (en nog veel meer) marketingvragen en zorgen er meteen voor dat het allemaal geregeld wordt. We haken ook de sales aan. Zo wordt marketing Smarketing.

phad-pichetbovornkul-269226-unsplash

Werkwijze

Wil je één aanspreekpunt, zeker weten dat je werkt met specialisten op het gebied van content, marketing en vormgeving, maar heb je geen zin om met een PR-bureau te werken waarvan jij het dure kantoor moet financieren? Dan ben je bij Content Rocks aan het goede adres.